Azulu

Suroviny

vepřové ramínko
sterilizovaná zelenina Pálava
rajčata
cibule
česnek
plnotučná hořčice
sádlo
worcestrová omáčka
mletá pálivá paprika
Solamyl
sójová omáčka
sůl, pepř

recept nemá fotografii

Postup

Cibuli a česnek oloupeme, nakrájíme na plátky a orestujeme na rozehřátém sádle. Přidáme na malé kousky nakrájené vepřové maso a osmahneme. Osolíme, opeříme, zakápneme worcestrovou omáčkou, přidáme mletou papriku a trochu sójové omáčky. Vše dobře promícháme. K poloměkkému masu přidáme sterilizovanou zeleninu a na mírném ohni necháme probublávat. Na závěr vmícháme plnotučnou hořčici společně s kečupem a necháme důkladně prohřát. Podle potřeby zahustíme Solamylem rozpuštěným v trošce studené vody.
Podáváme na malých bramboráčcích zdobené kolečkem rajského jablíčka a cibulky, vhodnou přílohou jsou i hranolky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 125x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8,67 (počet: 3) 8,67 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Azulu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist