Kotlety v parmazánovém těstíčku

Suroviny

700 g vepřových kotlet bez kostí
4 vejce
70 g strouhaného parmazánu
3 stroužky česneku
3 lžíce kečupu
1 lžíce plnotučné hořčice
sůl
mletý černý pepř
olej
zelená petrželka

recept nemá fotografii

Postup

Vejce s hořčicí a kečupem rozšleháme v hlubší misce, přidáme prolisovaný česnek a parmazán a promícháme. Vznikne středně husté těstíčko.
Kotlety na okrajích několikrát nakrojíme, lehce naklepeme, po obou stranách osolíme a opepříme. Vnoříme je do těstíčka, misku přikryjeme potravinářskou fólií a necháme v chladnu přes noc.
Druhý den kotlety osmažíme zprudka po obou stranách na rozpáleném oleji, předáme do zapékací misky, zalijeme zbytkem těstíčka, misku přikryjeme a dopečeme do měkka v troubě. Podáváme s bramborem, posypané nasekanou pažitkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 828x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kotlety v parmazánovém těstíčku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist