Skandinávská polévka

Suroviny

400 g rybího filé
0,5 l plnotučného mléka nebo polotučné napůl se smetanou
1 plná polévková lžíce hladké mouky
4 kuličky celého pepře
1/4 čajové lžičky muškátového květu
sůl
2 polévkové lžíce sterilovaného hrášku nebo kukuřice

recept nemá fotografii

Postup

Nerozmrazené filé uvaříme asi v 0,75 l vody - čím méně vody, tím lépe. Uvařené filé vyndáme. Mouku a muškátový květ rozmícháme v mléce a přilijeme do vařící polévky. Mícháme, až se mléko převaří. Pak do polévky vrátíme rybu, přidáme hrášek a necháme už jen prohřát. Podáváme s nakrájenou osmaženou houstičkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,122x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Skandinávská polévka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist