Vepřové plátky s marmeládou a hořčicí

Suroviny

4 vepřové plátky asi po 150 g
2 plné čajové lžičky sladké marmelády např.jahodové
2 plné čajové lžičky kremžské hořčice
worcester
pepř
sůl
olej

recept nemá fotografii

Postup

Plátky mírně naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme worcestrem a potřeme pastou z marmelády a hořčice. Dáme alespoň na půl hodiny odležet. Na pánvi rozehřejeme olej a plátky na něm z obou stran opečeme tak, aby se nepřipálila marmeláda. Pokud možno nepodléváme. Podáváme s hranolky nebo s opečenými bramborami. Místo opékání na pánvi, je možno grilovat. Pak ale plátky potíráme olejem a pak teprve pastou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 045x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové plátky s marmeládou a hořčicí


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist