Malajské zelí

Suroviny

½ hlávky bílého zelí
250 g mletého vepřového masa
1 lžička sardelové pasty
1 cibule
1 lžička kayenského pepře
1 lžíce oleje

recept nemá fotografii

Postup

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Zelí jemně nakrouháme. V pánvi zahřejeme olej a opečeme na něm maso, nakrájenou cibuli, sardelovou pastu a kayenský pepř. Teprve poté přidáme zelí a podle chuti dosolíme. Při opékání směs zelí a masa mícháme, dokud zelí nezměkne – mělo by však zůstat křupavé. Podáváme jako samostatný pokrm.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,230x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Malajské zelí


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist