Jáhlová kaše

Suroviny

250 g jáhel
1/2 l mléka
sůl
30 g sádla
50 g másla
50 g cukru
skořice
150 g sušených švestek

recept nemá fotografii

Postup

Jáhly opereme, dvakrát spaříme vroucí vodoua scedíme. Pak je zalijeme vroucím mlékem, přidáme sůl, lžičku másla a na mírném ohni je uvaříme do měkka (podle potřeby doléváme vařící mléko).
Podáváme-li jáhly jako slaný příkrm, polijeme je sádlem.
Upravujeme-li je jako sladký pokrm, chvíli před dovařením do nich vmícháme předem namočené sušené švestky a nakonec je polijeme máslem a zasypeme cukrem a skořicí.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 552x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7,40 (počet: 5) 7,40 5 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jáhlová kaše


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Catering Praha

Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.

Kuchyně na míru Ostrava

Vylepšete vzhled vaší kuchyně, Moderní kuchyně na míru od Šimčáka.

Vestavěné skříně Olomouc

Už žádný kompromis, nechce si udělat vestavné skříně na míru.

Jak vybrat mlýnek na kávu?

Vyberte si ten správný mlýnek na kávu. Elektrický nebo manuální?

Kurz fotografování na PC

Naučte se dobře fotit z pohodlí domova.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist