Roštěnky Esterházy

Suroviny

4 plátky hovězího masa
1 cibule
1 paprika zelená a 1 červená
mletá paprika
1 sklenička kaparů
mletý pepř
sůl
hořčice
hladká mouka na obalení
olej
1 smetana nebo šlehačka

recept nemá fotografii

Postup

Plátky masa naklepeme, z obou stran osolíme ,opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí a obalíme v hladké mouce. Dáme na rozpálený olej z obou stran osmažit. Pak vyjmeme a na výpeku necháme orestovat nadrobno pokrájenou cibuli. Zaprášíme mletou paprikou, přidáme osmažené maso a podlijeme trochou vody a dusíme. Když je maso skoro měkké, přidáme na nudličky pokrájené papriky , kapary a dodusíme. Na konec vlijeme smetanu, zamícháme a dochutíme.
Podáváme s brambory, hranolky nebo s rýží.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 734x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5,00 (počet: 1) 5,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Roštěnky Esterházy


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist