Treska s bazalkovou salsou

Suroviny

4 filety z tresky
4 lžíce olivového oleje

Salsa:
2 rajčata
1 červená cibule
2 lžíce octa balzamico
10 lístků bazalky
2 lžíce olivového oleje
sůl
mletý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Nejdříve si připravíme salsu. Rajčata naříznutá do křížku spaříme horkou vodou, oloupeme slupku a rajčata nakrájíme na jemné kostičky. Cibuli oloupeme a také nakrájíme na jemné kostičky nebo nasekáme. Jemně nakrájíme i bazalkové lístky. Ke všem nakrájeným surovinám přidáme dvě lžíce olivového oleje, ocet, sůl a mletý pepř, promícháme a necháme alespoň hodinu odležet v chladnu.
Rybí filety opláchneme, osušíme, potřeme olivovým olejem, osolíme a opepříme. Grilujeme nebo opečeme po obou stranách.
Podáváme s připravenou salsou a bílým pečivem.
Poznámka:Na fotografii je můj první pokus. Nebylo to špatné, ale určitě to může být lepší. Je to třeba vychytat. A také to chce pořádně vyzrálá rajčata a ne ty skleníkové chudinky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 130x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Treska s bazalkovou salsou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist