Zeleninové rizoto pro diabetiky

Suroviny

(pro 4 osoby)
160 g rýže
20 g mrkve
20 g květáku
15 g celeru
15 g petržele
10 g kukuřičných zrn
olej
petrželová nať
sůl
120 g tvrdého sýra

recept nemá fotografii

Postup

Všechnu očištěnou zeleninu nakrájíme na kostičky nebo nahrubo nastrouháme. Z květáku odkrojíme košťál a hlávku rozebereme na menší růžičky. Kukuřičná zrna propláchneme. Rýži propereme, spaříme, přidáme k ní olej, vodu, osolíme a necháme dusit. Po chvíli doplníme připravenou zeleninou a dále dusíme doměkka. Hotové rizoto servírujeme posypané nasekanou zelenou petrželkou a nastrouhaným tvrdým sýrem.

Celkem: energetická hodnota 4690 kJ, sacharidy 143 g, tuky 40 g, bílkoviny 45 g

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5,963x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6.00 (počet: 8) 6.00 8 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zeleninové rizoto pro diabetiky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist