Velikonoční nádivka

Suroviny

600 g vařeného uzeného masa
150 g vařeného vepřového masa
150 g vařeného telecího masa
150 g žemlí
6 vajec
půl hrnku mraženého hrášku
hrst sekané petrželky
vývar
sůl, pepř
máslo na vymazání zapékací misky

recept nemá fotografii

Postup

Žemli nakrájíme na kostičky, pokropíme vývarem a necháme nasáknout. Uzené, vepřové i telecí maso umeleme nebo nakrájíme nadrobno a vložíme do mísy. Přidáme rozkvedlaná vejce, petrželku, žemli, rozmrzlý hrášek, osolíme, opepříme a vše důkladně promícháme. Zapékací misku (nebo pekáček) vymažeme máslem a vložíme do ní nádivku. Dáme péci na 45 minut do trouby předehřáté na 180.C, pečeme, dokud povrch nezezlátne.
Hotovou nádivku nakrájíme na plátky a podáváme teplou i studenou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 9,646x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 3.29 (počet: 7) 3.29 7 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Velikonoční nádivka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist