Velikonoční nádivka

Suroviny

600 g vařeného uzeného masa
150 g vařeného vepřového masa
150 g vařeného telecího masa
150 g žemlí
6 vajec
půl hrnku mraženého hrášku
hrst sekané petrželky
vývar
sůl, pepř
máslo na vymazání zapékací misky

recept nemá fotografii

Postup

Žemli nakrájíme na kostičky, pokropíme vývarem a necháme nasáknout. Uzené, vepřové i telecí maso umeleme nebo nakrájíme nadrobno a vložíme do mísy. Přidáme rozkvedlaná vejce, petrželku, žemli, rozmrzlý hrášek, osolíme, opepříme a vše důkladně promícháme. Zapékací misku (nebo pekáček) vymažeme máslem a vložíme do ní nádivku. Dáme péci na 45 minut do trouby předehřáté na 180.C, pečeme, dokud povrch nezezlátne.
Hotovou nádivku nakrájíme na plátky a podáváme teplou i studenou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 9 290x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 3,29 (počet: 7) 3,29 7 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Velikonoční nádivka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Catering Praha

Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.

Kuchyně na míru Ostrava

Vylepšete vzhled vaší kuchyně, Moderní kuchyně na míru od Šimčáka.

Vestavěné skříně Olomouc

Už žádný kompromis, nechce si udělat vestavné skříně na míru.

Jak vybrat mlýnek na kávu?

Vyberte si ten správný mlýnek na kávu. Elektrický nebo manuální?

Kurz fotografování na PC

Naučte se dobře fotit z pohodlí domova.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist