Matjesy na jablkách

Suroviny

250 g matjesů v oleji
4 jablka
1 citrón
1 bílý jogurt
mletý pepř
špetka cukru
sůl
listy hlávkového salátu
zelená petrželka

recept nemá fotografii

Postup

Omytá jablka i se slupkami tence nakrájíme na měsíčky a pokapeme je citrónovou šťávou, aby nezhnědla. Rozložíme je na listy salátu. Jogurt (ale můžeme použít i zakysanous smetanu) osolíme, opepříme, mírně přisladíme, rozšleháme a polijeme jím připravená jablka na salátu. Okapané matjesy nakrájíme na kostky a navršíme je na jablka. Ozdobíme dílkem citrónu a zelenou petrželkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,355x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Matjesy na jablkách


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist