Roláda z mletého masa

Suroviny

600 g hovězího masa
300 g vepřové plece
kmín
sůl, pepř
česnek (podle chuti)

Nádivka:
3 vejce uvařená natvrdo
50 g sterilované kapie
3 trojúhelníčky sýra Primátor
trojobal (hladká mouka, vejce, strouhanka)

Na podlití:
1 cibule
1/2 kostky masoxu
pepř
4 kuličky nového koření
3 bobkové listy
1 rajský protlak
olej

recept nemá fotografii

Postup

Připravíme si směs na podlití: na oleji zpěníme cibuli nakrájenou na kostičky, přidáme masox, nové koření bobkové listy a opepříme, přilijeme rajský protlak rozmíchaný ve 200 ml vody. Pak umeleme maso, osolíme a opepříme. Maso dobře propracujeme a na mokrém igelitu z něj vytvarujeme plát. Do jeho středu dáme uvařená vejce, rozkrojená na poloviny, kapie a posypeme nastrouhaným sýrem. Pomocí igelitu svineme maso do rolády, obalíme ji v trojbalu a ze všech stran opečeme na oleji. Roládu přendáme na pekáč, podlijeme připravenou směsí a v troubě upečeme dozlatova.
Podáváme s hranolkami, bramborami, bramborovou kaší nebo s bramborovými knedlíky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,535x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.50 (počet: 4) 8.50 4 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Roláda z mletého masa


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist