Hovězí pečeně na pivě

Suroviny

1 kg zadního hovězího masa
2 velké cibule
5 bobkových listů
olej
4 zrnka pepře
4 zrnaka nového koření
4 zrnka jalovce
½ l lžičky tymiánu
několik stonků libečku
sůl
mletý pepř
500 ml světlého piva

recept nemá fotografii

Postup

Nejdříve si oloupeme cibuli a hrubě pokrájíme. Nasekáme i opláchnutý libeček. Hovězí maso po všech stranách prudce opečeme na oleji, aby se zatáhlo. Přidáme pokrájenou cibuli a všechno koření, podlijeme pivem a pod pokličkou dusíme za občasného podlévání do měkka.
Hotovou pečeni nakrájíme, na talíři poléváme šťávou a podáváme s vařeným či šťouchaným bramborem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 883x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hovězí pečeně na pivě


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
TOPlist