Kapří polévka s kečupem

Suroviny

½ vykuchaného kapra
Sůl
4 kuličky pepř
4 kuličky nového koření
2 bobkové listy
1 cibule
4 lžíce kečupu
250 ml smetany na šlehání
2 žloutky
Zelená petrželka

recept nemá fotografii

Postup

Očištěného kapra (bez šupin, ale s kůží) zalijeme studenou vodou, přidáme sůl, všechno koření a na kolečka nakrájenou cibuli. Přivedeme do varu a zvolna vaříme asi 15 minut. Jakmile se maso začíná oddělovat od kostí, vyjmeme z vývaru. Pečlivě vyjmeme všechny kosti, odstraníme kůži a je-li třeba, rozkrájíme maso na větší kousky. Vývar procedíme, doplníme kečupem. Ve smetaně rozmícháme žloutky a za stálého míchání vlijeme do vroucího vývaru. Vložíme kousky rybího masa a necháme prohřát. Na talíři posypeme polévku drobně nakrájenou čerstvou petrželkou. Pokud má být polévka vydatnější, můžeme k ní podávat topinky s česnekem nebo česnekové toasty.
Poznámka:
Můžeme také přidat kapří hlvu (samozřejmě dobře očištěnou a bez skřelí.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 925x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kapří polévka s kečupem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist