Pstruh na bylinkovém másle

Suroviny

1 pstruh
30 g bylinkového másla
1 žampión
sůl
mletý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Pozor, jde o jednu až dvě (malé) porce.
Máte-li mraženého pstruha a necháváte ho rozmrazit přirozenou cestou (tedy jen v teplé místnosti), trvá to tak 4 hodiny. Pstruha potom opláchneme, očistíme a osušíme papírovými utěrkami. Osolíme na povrchu i vevnitř, opepříme a do břišní dutiny vložime plátek bylinkového másla. Žampiom oloupeme a nakrájíme na plátky a vložíme rovněž do břišní dutiny. Pstruha zabalíme do alobalu a pečeme v troubě asi 45 minut při teplotě 200 st. C.
Na fotografii je s gratinovanými bramborami a rajčatovým salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 725x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pstruh na bylinkovém másle


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist