Polévka z vepřového jazyka s kroupami

Suroviny

1 vepřový jazyk
100 g krup
50 g hrášku
1 malá mrkev
3 stroužky česneku
kousek pórku
mletý pepř
celý pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Vepřový jazyk vložíme do studené osolené vody se 4 kuličkami černého pepře, uvedeme do varu a zvolna vaříme, až maso změkne. Odděleně si uvaříme kroupy do měkka, zcedíme. Měkký vepřový jazyk vyjmeme z vývaru a opláchneme pod studenou vodou, aby se dobře loupal. Potom odstraníme hrubou kůži z povrchu jazyka a kosti u kořene jazyka. Maso nakrájíme na kousky a vrátíme do vývaru. Přidáme i pokrájenou zeleninu a kroupy, okořeníme mletým pepřem a asi 10 minut povaříme.
Na závěr přidáme nasekanou zelenou petrželku.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,203x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Polévka z vepřového jazyka s kroupami


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist