Hradecká pomazánka

Suroviny

250 g tvarohu (polotučného)
2 lžíce pomazánkového másla
1 lžíce majolky
1/2 menší cibule
2 kyselé okurky
sůl
mletý pepř
50 g šunky

recept nemá fotografii

Postup

Nejdříve umícháme tvaroh, pomazánkové máslo, majolku, sůl a mletý pepř do hladka. Potom přidáme velmi jemně nakrájenou cibuli, kyselé okurky a na proužky nakrájenou šunku (nebo jinou jemnější uzeninu). Promícháme a mažeme na čerstvé pečivo.
Poznámka: Fotka sice není, protože jsem nestihla vyfotit dříve, než se snědlo. Podobnou pomazánku prodávájí u nás v Tescu pod stejným názvem. Tahle je myslím lepší, tedy hlavně vždy čerstvá. Základ můžete obměňovat jakkoli, zejména v létě čertvými bylinkami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5 083x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10,00 (počet: 1) 10,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hradecká pomazánka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist