Chléb babičky Evy

Suroviny

360 g hladké mouky
150 g žitné celozrnné mouky
50 g pšeničné celozrnné mouky
1,5 lžičky sušeného droždí
2 lžíce olivového oleje
2 lžičky kmínu
2,5 lžičky soli
2 lžičky cukru
200 ml vlahého mléka
150 ml vody

recept nemá fotografii

Postup

Příprava v domácí pekárně:
Do pekárny nalijeme mléko, olej a vodu. Potom přisypeme všechny tři druhy mouky, sůl, cukr a kmín a sušené droždí.
Pro pečení použijeme program KLASIK (někde ZAKLADNI).
Chléb je velmi dobrý, chuťově vyvážený.

Poznámka:
Používám pekárnu ETA DUPLICA Vital
Recept jsem našla na stránkách Domácí pekárny na serveru Dáma a mírně upravila.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,261x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Chléb babičky Evy


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist