Bílý jogurtový chléb

Suroviny

600 g polohrubé světlé mouky
100 g polohrubé špaldové mouky
150 g bílého jogurtu mléka
2 lžíce pomazánkového másla
300 ml mléka
2 kávové lžičky soli
2 kávové lžičky cukru
1 balíček suchého droždí

recept nemá fotografii

Postup

Recept je určen pro přípravu v domácí pekárně.
Mléko (můžeme nahradit i vodou), jogurt a pomazánkové máslo vložíme do pekárny jako první. Potom přisypeme obě mouky, sůl, cukr a droždí. Použijeme program Klasik (pekárna Eta Duplica Vital).
Výsledkem je jemný bílý chléb, je výborný také jako příloha.
Původní recept Ety byl mírně modifikován.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 958x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Bílý jogurtový chléb


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist