Parmice nachová se šalvějí

Suroviny

4 parmice nachové
čerstvá šalvěj
sůl
mletý pepř
brambory
olej

recept nemá fotografii

Postup

Parmici nachovou jsem objevila v mrazáku jednoho velkého supermarketu. Když jsem balíček rozmrazila, byly tam opravdu čtyři menší do červena zbarvené ryby. Co s nim Tak jsem je opláchla, osušila (pozor, mají na sobě ostré šupinky), osolila a opepřila. A do bříška vložila lístek čerstvé šalvěje.
Hlubší plech jsem vytřela olejem, vložila připravené ryby a okolo jsem nasypala na měsíčky nakrájené dobře omyté brambory. Také brambory jsem osolila, opepřila a posypala nasekanými lístky šalvěje. A vše vložila do trouby, až se brambory i ryby upekly do zlatova. Více viz fotografie.
Jako přílohu jsem použila natrhané listy ledového salátu a červené čekanky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,306x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.00 (počet: 1) 8.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Parmice nachová se šalvějí


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Zdravá strava je základ

Poznejte léčivou sílu oříšků, luštěnin a semínek.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist