Vepřový guláš s hříbky

Suroviny

400 g vepřového plecka
300 g hříbků (i mražených)
2 lžíce sádla
1 lžíce hladké mouky
1 lžíce mleté papriky
trochu vývaru
zelená petrželka

recept nemá fotografii

Postup

Vepřovou plech opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Houby necháme mírně rozmrazit, máme-li příležitost, použijeme čerstvé. Houby musí být tvrdé, bílé a kvalitní.
V kastrolu rozehřejeme sádlo, přidáme maso a rychle ho opečeme po všech stranách. Osolíme, podlijeme vývarem, přikryjeme pokličkou a dusíme. Když je maso téměř měkké, přidáme nakrájené hříbky a ještě chvíli společně dusíme.
Ve zbylém vývaru rozmícháme papriku a hladkou mouku a zavaříme do masovo houbové směsi. Promícháme a společně ještě asi 10 minut povaříme.
Guláš podáváme s vařenými bramborami nebo s chlebem. Na talíři ho posypeme nasekanou zelenou petrželkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,075x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřový guláš s hříbky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist