Valašská pečeně

Suroviny

800 g vepřové pečeně
200 g moravského uzeného
1 větší cibule
2 rajčata
1 paprika
200 ml vývaru z masoxu
150 g nastrouhaného eidamu
400 g uvařených brambor
olej

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme je, osolíme a opepříme. Opečeme je prudce na pánvi s olejem a přendáme do pekáčku. Na pánvi pak na vysmaženém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a na ní podusíme na kostky nakrájené moravské uzené, rajčata a papriku. Zalijeme trochou vývaru a ještě 3 minuty vaříme. Touto omáčkou pak přelijeme připravené maso v pekáčku, pokryjeme jej plátky vařených brambor, posypeme sýrem a dáme zapéci do vyhřáté trouby.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 209x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8,00 (počet: 3) 8,00 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Valašská pečeně


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist