Sváteční vepřová pečeně

Suroviny

1 kg vepřových kotlet vcelku
2 lžíce másla
vývar
4 plátky anglické slaniny
3 lžíce bílého vína
1 lžíce kysané smetany
sladká mletá paprika
sůl
2 lžíce oleje

Marináda:
4 lžíce oleje
1 cibule
1 lžička kečupu
1 lžička hořčice
2 stroužky česneku
mletý pepř
bazalka
1 lžíce smetany

recept nemá fotografii

Postup

Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme a smícháme s ostatními surovinami na marinádu. Maso marinádou potřeme a necháme 2 hodiny odležet. Pekáček vyložíme slaninou, přidáme olej a máslo, vložíme osolené maso, posypeme ho paprikou a dusíme za občasného podlévání vývarem. Téměř měkké maso odkryjeme a ještě 10 minut pečeme. Upečené maso vyjmeme a do vypečené šťávy zavaříme víno a smetanu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,417x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.50 (počet: 2) 8.50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Sváteční vepřová pečeně


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Tvorba webových stránek

Webové stránky na míru, optimalizované pro mobilní zařízení

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist