Vepřové maso nakládané v česneku

Suroviny

libová vepřová krkovice
česnek
sůl
bobkový list
nové koření
kuličky pepře
zelenina do polévky

recept nemá fotografii

Postup

Krkovici nasolíme a potřeme rozetřeným česnekem. Na několika místech ji propíchneme nožem a rozetřený česnek tam natlačíme. Ve vodě svaříme trochu soli, pepř, nové koření a bobkový list. Maso dáme do hrnce a zalijeme vychladlým nálevem tak, aby bylo celé ponořené. Přikryjeme a necháme uležet v ledničce alespoň 3 dny. Pak maso vyjmeme a nálev vylijeme. Maso pak vaříme v osolené vodě se zeleninou. (Do polévky můžeme přidat brambory a zelí).
Příloha: křenová omáčka nebo bramborový salát

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 6 281x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5,86 (počet: 7) 5,86 7 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové maso nakládané v česneku

anonym: čtvrtek 19. listopadu 2009
Ale to už je zase jiný recept, že
E.?.: středa 18. listopadu 2009
Pravda..:)
A.V.: středa 18. listopadu 2009
Lepší by bylo maso upéct, aby mělo kůrčičku

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
TOPlist