Vepřové ledvinky čchao

Suroviny

500 g vepřových ledvinek
1 lžíce máčeného škrobu
sůl
3 lžíce oleje
50 g máčených černých hub
1 pórek
2 stroužky česneku
šálek hovězího vývaru
1 lžíce červeného dezertního vína
půl lžičky čínského octa
sojová omáčka

recept nemá fotografii

Postup

Nejdříve si namočíme černé houby a připravíme si vývar. Vepřové ledvinky podélně rozřízneme a vyjmeme žilnatou část z jejich středu. Dobře je opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostičky. Mírně je osolíme a obalíme v máčeném škrobu.

Než je začneme tepelně upravovat, očistíme a nakrájíme si také zeleninu - pórek na kolečka, česnek na plátky. Z hub odcedíme vodu a také je pokrájíme.
Na hlubší pánvi rozpálíme olej a vložíme nakrájené ledvinky obalené v máčeném škrobu. Prudce je osmahneme. Pak přidáme nakrájené černé houby, plátky česneku a pórku. Stále prudce opékáme. Pak zalijeme vývarem. dochutíme sójovou omáčkou, vínem, octem a případně dosolíme. Lehce promícháme.
Podáváme s rýží.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 793x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové ledvinky čchao


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist