Halibut na zelenině

Suroviny

4 filety z halibuta
1 menší cibule
2 mrkve
1 malá cuketa
koření na zeleninu (vitana)
sůl
mletý pepř
100 g anglické slaniny
100 ml bílého vína
1 citrón

recept nemá fotografii

Postup

Použijeme středně velkou zapékací misku nebo pekáček, který lze v troubě přikrýt. Dno poklademe anglickou slaninou, navršíme plátky mrkve, cukety a posypeme na kostičky nakrájenou cibulí. Zeleninu osolíme a posypeme kořením na zeleninu.
Filety z halibuta osolíme a opepříme po obou stranách. Položíme je navrch na zeleninu. Z citronu okrájíme kůru (žlutou i bílou), nakrájíme ho na tenké plátky a položíme ho na maso. Zalijeme bílým vínem.
Pečeme v mírně vyhřáté troubě (asi 150 st.C) asi 20 minut, potom odkryjeme a necháme ještě 10 minut dopéct. Podáváme s bramborem, bramborovou kaší nebo s pečivem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,341x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Halibut na zelenině


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist