Zabijačkový chléb

Suroviny

1 jitrnice
1 malá cibule
1 stroužek česněku
2 krajíčky chleba
čerstvě nastrouhaný křen
olej

recept nemá fotografii

Postup

Cibuli jemně nakrájíme a zpěníme na oleji. Z jitrnice stáhneme střívko a přidáme ji k cibulce. Dobře ji s cibulkou promícháme a prohřejeme.

Obvyklým způsobem si připravíme topinky (já opékám krajíčky chleba nasucho na pánvi) a potřeme je rozkrojeným stroužkem česneku po obou stranách. Na topinku navršíme masovou směs, posypeme čerstvě nastrouhaným křenem a podáváme.

Poznámka:
Nejvhodnější doba pro přípravu tohoto jídla je zima. Jednak jsou jitrničky (stejně lze použít i jelítka), jednak je to dost vydatné jídlo, takže ho uvítají hlavně muži třeba večer po lyžovačce.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 938x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zabijačkový chléb


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist