Hlíva ústřičná jako ovar

Suroviny

čerstvá hlíva ústřičná
kuličky nového koření
kuličky černeho pepře
bobkový list
křen
hořčice
sůl
voda

recept nemá fotografii

Postup

Kořeni vložíme do vody pod pařák na knedliky a přiveme do mírného varu. Na pařák rozložíme klobouky hlivy - lupeny směrem vzhůru. Osolíme do lupenů, přiklopíme a necháme v páře 10 minut až houby změknou a provoní kořením.

Podáváme jako ovar s hořčicí a čerstvým křenem, můžeme na talíři ještě zakapat citrónovou šťávou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,535x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hlíva ústřičná jako ovar


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist