Francouzská cibulačka

Suroviny

4 větší cibule
150 g sýra čedar nebo eidam
1 lžíce másla
petrželka
sůl
4 kuličky pepře
špetka šafránu
hovězí vývar

recept nemá fotografii

Postup

Na másle zpěníme pokrájenou cibuli, necháme ji zesklovatě. Hlídáme si okamžik, kdy začne lehce hnědnout. V té chvíli přilijeme vývar, osolíme, opepříme a přidáme trochu šafránu. Vaříme asi 20 minut.
Hotovou polévku nalijeme na talíř a hustě posypeme nastrouhaným sýrem a nasekanou zelenou petrželkou.
Poznámka:
Samozřejmě můžeme použít i vývar z kostky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 983x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Francouzská cibulačka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist