Tortila s masem a zeleninou

Suroviny

4 ks celozrnné tortily
1/2 pórku
2 červené papriky
4 plátky vepřového masa (kýta)
1 červená cibule
olej
sůl
grilovací koření
1 lžíce pikantního kečupu

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na proužky silné jako malíček. Přidáme k němu jednu lžíci grilovacího koření a jednu lžíci olivového oleje, promícháme. Cibuli oloupeme, rozkrojíme na čtvrtky a rozdělíme na vrstvy. Papriky očistíme a nakrájíme na proužky. Pórek nakrájíme na kolečka.
Tortily předehřejeme v troubě na plechu, stačí pár minut. Výhodné je, že jsou teplé všechny najednou a chvíli teplé i vydrží. Na pánvi na druhé lžíci oleje orestujeme maso, přidáme, pokrájenou zeleninu promícháme a také orestujeme. Osolíme a na závěr přidáme lžíci nebo dvě kečupu. Touto masovo-zeleninovou směsí plníme teplé tortily a podáváme.

Poznámka:
Toto jídlo má několik výhod. Je velmi rychlé a obsahuje málo tuku a hodně zeleniny. Navíc se dá pohodlně připravit i pro jednu či dvě osoby.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,344x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Tortila s masem a zeleninou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist