Šlehačková bublanina

Suroviny

3 vejce
1/4 l hrnek cukru krupice
1/4 l smetany ke šlehání (neušlehané)
500 g polohrubé mouky
1 prášek do pečiva

třešně nebo višně

recept nemá fotografii

Postup


Do mísy dáme všechny suroviny a promícháme vařečkou. Nalijeme na vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech. Poklademe vypeckovanými třešněmi.
Pečeme v troubě vyhřáté asi 160 až 180 st. C zhruba 30 minut do zlatova.
Po upečení můžeme pocukrovat.

Poznámka:
Dá se použít i jiné drobné ovoce, třeba rybíz nebo angrešt.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,439x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Šlehačková bublanina


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist