Pivní kurýr
Suroviny
600 g jemných párků
6 středně velkých cibulí
6 kyselých okurek
naložená červená kapie
po jedné lžičce: pepře, chilli, soli, cukru
Nálev:
po 3 lžících: oleje, octa, worcestru, kečupu, plnotučné hořčice

Postup
Vše nakrájíme na kolečka (salám na slabší),
zalejeme nálevem a necháme 12 hod. uležet.
Červená kapie je tam na ozdobu, tak jí moc nedávejte.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) jana,
Zobrazeno 2 918x

Komentáře receptu Pivní kurýr
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Nejlepší recepty z české i světové kuchyně, pro vaši domácí pohodu!
Recept na nejlepší utopence jaký jsme kdy našli.
Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.
Vylepšete vzhled vaší kuchyně, Moderní kuchyně na míru od Šimčáka.
Už žádný kompromis, nechce si udělat vestavné skříně na míru.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!