Tarator

Suroviny

2 salátové okurky
2 stroužky česneku
250 g bilého jogurtu
100 ml kefíru
špetka bílého pepře
čerstvý kopr
sůl
vlašské ořechy
1 lžíce olivového oleje

recept nemá fotografii

Postup

Salátové okurky omyjeme a nastrouháme. Přimícháme jogurt, kefír a nasekaný kopr. Studenou polévku osolíme, opepříme, přidáme prolisovaný česnek a vmícháme olej.
Celou směs promícháme a dáme vychladit do ledničky.
Podáváme s bílým chlebem nebo s opečenými tousty. Před podáním každou porci posypeme nasekanými ořechy a ozdobíme plátkem citrónu.

Poznámka:
Tato polévka je výborná v létě, když je horko.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 899x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Tarator


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist