Rizoto s masem a houbami

Suroviny

2 sáčky rýže
4 kachní nebo 2 krůtí krky
hrst nakrájených hub
3 lžíce mraženého hrášku
3 lžíce mražené kukuřice
2 cibule
4 hřebíčky
5 kuliček nového koření
5 kuliček pepře
lžička mleté papriky
sůl
olej
nastrouhaný sýr

ukázka receptu Rizoto s masem a houbami
Posunovut vlevo
ukázka receptu Rizoto s masem a houbami
Posunout vpravo

Postup

Krky omyjeme a dáme vařit do osolené vody s novým kořením a pepřem. Rýži v sáčcích uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě. Přidáme k ní 1 oloupanou cibuli, do které jsme napíchali hřebíčky. Druhou cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a necháme zpěnit na oleji. Přidáme obrané maso z krků, očištěné a pokrájené houby. Okořeníme paprikou, přidáme hrášek a kukuřici a vše podusíme. Nakonec smícháme rýži s masovou směsí a podle potřeby dosolíme nebo okořeníme.
Podáváme sypané nastrouhaným sýrem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,439x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5.83 (počet: 6) 5.83 6 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rizoto s masem a houbami

starej pardál: Thursday, July 08, 2010
Rýže vařená nebo dušená smíchaná s čímkoli zůstane rýží smíchanou s něčím. Skutečné rizoto se dusí, nejlépe v troubě, zároveň s ostatními ingrediencemi. Ty se ovšem musí většinou předem tepelně upravit.

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist