Dobrý perník

Suroviny

400 g hladké mouky
150 g cukru krupice
1 prášek do perníku
půl prášku do pečiva
1 vejce
2 lžíce medu
půl hrnku oleje
1 lžíce skořice
2 lžíce kakaa
necelé 2 hrnky mléka
hrst rozinek
hrst ořechů

recept nemá fotografii

Postup

Do mísy dáme všechny surovinz a smícháme. Nalijeme na vymazaný plech a pečeme při teplotě 180 st. C.
Hotový (a vychladlý) perník polijeme čokoládovou polevou a posypeme kokosem.

Poznámka:
Těsto můžeme vylepšit dvěma lžícemi marmelády nebo povidel.
Hrneček je o objemu 250 ml.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 082x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Dobrý perník


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist