Krůtí picadillo

Suroviny

500 g mletého krůtího masa
1 konzerva rajčat
200 g červených fazolí z konzervy
50 g rozinek
50 g nastrouhaného čedaru
200 g vařené rýže
1 cibule
1 zelená paprika
2 stroužky česneku
1 lžíce olivového oleje
1 lžička chilli koření
1 lžíce červeného vinného octa
1 lžíce kaparů
1 lžička sušeného oregana
1/2 lžičky mleté skořice
sůl
mletý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Nejdříve si připravíme všechny suroviny. Cibuli oloupeme a jemně nakrájíme, očistíme a pokrájíme i papriku. Zcedíme fazole z konzervy, nastrouháme si sýr Čedar. Uvaříme si rýži.

Jídlo připravujeme ve větším kastrolu či hlubší pánvi s pokličkou. Rozpálíme si olej a orestujeme na něm pokrájenou cibuli, česnek a papriku. Restujeme asi 3 minuty a lehce mícháme. Potom zeleninu přesuneme do středu nádoby a kolem ní rozložíme mleté krůtí maso. Přikryjeme pokličkou a dusíme asi 5 minut. V polovině přípravy promícháme pouze zeleninu ve středu nádoby.

Poté smícháme maso se zeleninou, přidáme chilli koření, vinný ocet, kapary, oregano, skořici, sůl a trochu pepře. V nezakryté nádobě při středním příkonu tepla dusíme asi dvě minuty. Přidáme rajčata z konzervy, vařenou rýži, fazole a rozinky a dáme nezakryté do trouby zapéct. Během 8 minut zapékání při teplotě 220 st. C jednou promícháme. Na talíři jídlo posypeme nastrouhaným čedarem, podáváme s čerstvou zeleninou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 655x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Krůtí picadillo


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist