Rybí filé na paprikách

Suroviny

500 g rybího filé
sůl
mletý pepř
hladká mouka
2 papriky
černé olivy
1 cibule
2 stroužky česneku
olej

recept nemá fotografii

Postup

Rybí filé necháme částečně rozmrazit, osušíme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na rozpáleném oleji ho opečeme po obou stranách.
Papriky, cibuli a česnek očistíme a pokrájíme. Papriky pokrájíme na hrubo, lépe vypadá, když je každá jiné barvy. Olivy překrojíme na polovinu.
Pokrájenou zeleninu lehce orestujeme na oleji, přesuneme do zapékací misky. Navrch položíme kousky opečeného filé, nepodléváme (maso i zelenina pustí dost vody). Vložíme do trouby a zapékáme asi 20 minut.
Podáváme třeba s vařenými novými bramborami, posypanými zelenou petrželkou.

Poznámka: V této úpravě jde o jídlo veskrze lehké a dietní. Samozřejmě lze improvizovat - můžeme doplnit i pokrájenými rajčaty, použít třeba koření na ryby apod.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 952x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rybí filé na paprikách


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist