Pusinky s pomerančovým krémem

Suroviny

2 pomeranče
70 g cukru
želatina
50 g mandlového těsto
175 g jogurtu
125 g šlehačky
PUSINKY:
4 bílky
125 g cukru krupice
80 g moučkového cukru
2 lžičky škrobu
OZDOBA:
měsíčky pomeranče
čokoládový krém

recept nemá fotografii

Postup

Nejlépe den předem připravíme pusinky: bílky a cukr zpracujeme (100 g), zbytek cukru smícháme se škrobem a přidáme k tomu. Pusinky vytvarujeme do rozety pomocí tvořítka (sáček s trubičkou) a podložíme na plechu alobalem. Necháme zchladnout a pracujeme s nimi druhý den.

Pomeranče omyjeme, oloupeme a vymačkáme šťávu. Vzniklý džus, slupky a cukr dáme do kastrolu a přivedeme k varu. Připravíme si želatinu, kterou smícháme s mandlovou hmotou tak, aby vznikl krém.

Vmícháme jogurt a necháme zchladit, pak přidáme šlehačku a hmotou naplníme formičky. Úplně zatuhlé je vyklopíme.
Odleželé pusinky zdobíme pomerančovým krémem, měsíčkem pomeranče a čokoládovým krémem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,218x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pusinky s pomerančovým krémem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Tvorba webových stránek

Webové stránky na míru, optimalizované pro mobilní zařízení

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist