Ragú z hovězího srdce

Suroviny

750 g hovězího srdce
1 velká cibule
2 lžíce másla
2 lžíce rajského protlakku
sůl
mletý bílý pepř
mletá pálivá paprika
1/4 l masového vývaru
2 lžíce hladké mouky
1/8 l kyselé smetany
2 žloutky
2 lžíce nakrájené pažitky
2 lžíce oleje

recept nemá fotografii

Postup

Srdce omyjeme, zbavíme všech šlach a zbytků krve a tuku. Očištěné a osušené srdce nakrájíme na 4 cm velké kostky. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na horkém oleji. Přidáme srdce a při střední teplotě opékáme 5 minut.

Rajský protlak smícháme s masovým vývarem a kořením a podlijeme maso. Dusíme pod pokličkou asi 1,5 hodiny, občas zamícháme a dle potřeby podléváme zbylým vývarem. Nakone ragú odstavíme ze sporáku, zahustíme smetanou, rozšlehanými žloutky a hladkou moukou.

Na talíři posypeme pažitkou. Podáváme s barevnými těstovinami a hlávkovým salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,009x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ragú z hovězího srdce


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist