Mátová omáčka k jehněčímu masu

Suroviny

3 lžíce nasekané čerstvé máty
1 - 2 lžičky cukru
2 lžíce vařící vody
2 lžíce vinného octa

recept nemá fotografii

Postup

V misce smícháme nasekanou čerstvou mátu s cukrem a přelijeme vařící vodou a mícháme, dokud se cukr úplně nerozpustí. Přidáme vinný ocet a až do podávání necháme chladit.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,503x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Mátová omáčka k jehněčímu masu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist