Svíčkové řezy s drůbežími játry a se žampiony

Suroviny

750 g hovězí svíčkové
200 g drůbežích jater
70 g cibule
50 g kečupu
1 červená sladká paprika
50 ml červeného vína
200 g čerstvých žampionů
olej
zelená petrželka
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Ze svíčkové nakrájíme plátky, které na rozpáleném oleji zprudka osmažíme z obou stran a necháme chvíli odležet. Játra na tuku orestujeme s nakrájenou cibulkou a plátky žampionů. Přidáme kečup, víno, osolíme a opepříme a na tuto směs dáváme plátky opečené svíčkové.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,172x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Svíčkové řezy s drůbežími játry a se žampiony


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist