Kuřecí špíz v Muurikka Smoker

Suroviny

3 kuřecí prsa muurikka smoker
10 listů šalvěje
Marináda:
3 lžíce sójové omáčky
šťáva z limetky
0,7 dl oleje
1 lžička strouhaného zázvoru
1 čerstvý najemno a sekaný koriandr nebo petrželka
sůl a pepř
2 dl Muurikka štěpky

recept nemá fotografii

Postup

Kuřecí prsa podélně nakrájejte na tři části. V misce smíchejte ingredience na marinádu. Marinádu dobře promíchejte a naložte do ní kuřecí kousky minimálně na 15 minut. Osolte a opepřete, prsa napíchejte na jehle a vložte špízy do Muurikka Smoker (www.gril-muurikka.cz). Vložte tác s tenkou vrstvou dřevěné štěpky a uďte zhruba 20 min, nebo dokud není maso hotové. Před dokončením přidejte na dřevní štěpku listy šalvěje, špízy získají příjemné aroma.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,237x
Zdroj: www.gril-muurikka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kuřecí špíz v Muurikka Smoker


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist