Kaštanová nádivka

Suroviny

400 g bílého pečiva
150 g loupaných a spařených jedlých kaštanů
4 vejce
80 g másla
1 cibule
2 lžíce nasekané šalvěje
1 snítka tymiánu
200 ml smetany

recept nemá fotografii

Postup

Z bílku ušleháme tuhý sníh. Máslo rozpustíme a orestujeme na něm nakrájenou cibulku s kaštany. Po chvilce přidáme tymián a šalvěj. Poté kaštany zalijeme smetanou a krátce povaříme.

Housku nakrájíme a dáme do misky. Přidáme k ní žloutky a směs z hrnce. Za stálého míchání přidáváme sníh. Poté osolíme, přendáme do pekáčku a pečeme 30 až 45 minut při 180 °C.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,853x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 1.00 (počet: 1) 1.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kaštanová nádivka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist