Hovězí žebra pečená v marinádě

Suroviny

3 kg hovězích žeber
1 lžíce římského kmínu
50 g dijonské hořčice
25 g medu
rajčatový protlak
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Žebra osolíme a opepříme. Obojí do masa důkladně vetřeme a potom naložíme do marinády z hořčice, medu, protlaku a římského kmínu. Takto připravené maso necháme minimálně den odležet, nejlépe však 3 dny.

Žebra dáme do trouby předehřáté na 200 °C a pečeme asi 30 minut. Potom maso přiklopíme, snížíme teplotu na 130 °C a pečeme, dokud kosti samovolně neodpadávají od masa. Dle potřeby podléváme vodou.

Podáváme s chlebem a grilovanou zeleninou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,991x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 0.00 (počet: 1) 0.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hovězí žebra pečená v marinádě


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist