Šoulet

Suroviny

1 hrnek hrachu
1 hrnek krup
3 cibule
7 stroužků česneku
1-2 lžíce sádla či oleje
majoránka
pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Den předem namočený hrách uvaříme, kroupy propláchneme, vsypeme do hrnce s vroucí vodou, osolíme a uvaříme do měkka. Cibuli nakrájíme a osmažíme na sádle či na oleji do růžova, česnek prolisujeme. Smícháme uvařený hrách, kroupy, osmaženou cibuli, prolisovaný česnek, přidáme majoránku, osolíme, opepříme, dáme do vymazaného pekáče a v předehřáté troubě zapečeme při 200°C asi 20 minut.
Šoulet je dobrý jako příloha k pečené huse, uzenému, párku i jen tak samotný.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 8 926x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9,11 (počet: 18) 9,11 18 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Šoulet

anonym: úterý 8. února 2011
Již dávno zapomenutý recept se obnoví právě takovýmhle výborným receptem. Zkusila a vyhrála u oběda na celé čáře. Internet je stejně bezva , že najdeme to, co potřebujeme. Bezva, bezva , bezva.

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist