Dušené drůbeží maso s květákem po arabsku

Suroviny

400 g krůtího nebo kuřecího masa
1-2 větší cibule
3 stroužky česneku
sůl
špetka mleté skořice
špetka mletého koriandru
nať koriandru
2 hřebíčky
mletý pepř
2 lžíce rajčatového protlaku
1 velký květák
olej

recept nemá fotografii

Postup

Květák rozebereme na růžičky, asi 5 minut je povaříme v osolené vodě a dáme je oschnout. Pak jej opečeme na oleji dorůžova. Na stejné pánvi osmahneme maso nakrájené na kousky. Přidáme nasekanou cibuli a česnek a opečeme dozlatova. Okořeníme, osolíme a zalijeme vodou. Pod pokličkou dusíme asi půl hodiny. Potom přidáme protlak, opečený květák a ještě asi 10-15 minut společně vše dusíme doměkka. Pokrm by neměl obsahovat mnoho šťávy.
Podáváme s kurkumovou rýží.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,299x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Dušené drůbeží maso s květákem po arabsku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Zdravá strava je základ

Poznejte léčivou sílu oříšků, luštěnin a semínek.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist