Domácí čokoládový krém

Suroviny

120 g moučkového cukru
200 g sušeného mléka
100 g másla
3 lžíce kakaa
50 g lískových oříšků (opražených a co nejjemněji namletých)

recept nemá fotografii

Postup

Prosejeme moučkový cukr a sušené mléko, každou surovinu do jiné misky. Máslo nakrájíme na kostičky. Přivedeme k varu 120 ml vody a horkou vodou zalijeme moučkový cukr v hlubší misce. Přidáme k němu nakrájené máslo a mícháme, dokud se máslo nerozpustí. Elektrickým šlehačem začneme šlehat a přisypeme polovinu sušeného mléka. Šleháme asi 2 minuty a potom přisypeme zbytek sušeného mléka. Měla by nám vzniknout hustší krémová hmota. Přidáme kakao, oříšky a další 3 minuty mícháme.

Rozdělíme do sklenic a necháme vychladnout v lednici.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 620x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Domácí čokoládový krém


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist