Hrušky v omáčce z portského vína

Suroviny

100 ml hustého bílého jogurtu
1/4 lžičky mleté skořice + svitky na ozdobu
4 lžíce hnědého cukru
30 g másla
4 oloupané hrušky
125 ml pomerančového džusu
70 ml portského vína

recept nemá fotografii

Postup

Jogurt smícháme se skořicí a lžící cukru. Dáme stranou. Velkou pánev rozehřejeme na středním plameni, přidáme máslo, zbylý cukr a hrušky a opékáme je 2 - 3 minuty z každé strany dozlatova. Poté přilijeme víno a pomerančový džus a vaříme dalších 5 minut.

Hrušky podáváme přelité omáčkou a s kopečkem jogurtu a svitkem skořice.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 919x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hrušky v omáčce z portského vína


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist