Brambory na jehle

Suroviny

800 g středně velkých brambor
sůl
mletý černý pepř
kmín
200 g uzené slaniny
4 velké cibule
1 žlutá paprika
alobal

recept nemá fotografii

Postup

Brambory sůkladně opláchneme, nakrájíme na kolečka silná 0,5 cm, osolíme, opepříme a posypeme kmínem. Staninu nakrájíme na plátky velikosti brambor, cibuli na osminky a rozebereme na lupínky. Papriku nakrájíme na kostičky. Na dřevěnou špejli střídavě napichujeme brambory, slaninu, cibuli a papriku. Ražnici rozprostřeme na pekáč, podlijeme trochou vody, přikryjeme alobalem a v troubě vyhřáté na 220.C pečeme 30 minut.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,828x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6.29 (počet: 7) 6.29 7 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Brambory na jehle


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Zdravá strava je základ

Poznejte léčivou sílu oříšků, luštěnin a semínek.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist