Tatarský biftek z lososa

Suroviny

200 g čerstvého lososa
50 g cibule
koření na ryby
worcesterová omáčka
kapary
sůl
cayenský pepř
žloutek (není podmínkou)
citrónová šťáva
olivový olej
estragon

recept nemá fotografii

Postup

Filé z lososa zbavíme kostí a rozsekáme na drobné kousky. Oloupanou cibuli a kapary nakrájíme nadrobno, smícháme s lososem a přidáme žloutek. Dměs podle chuti osolíme, opepříme, ochutíme kořením na ryby, worcesterem, přidáme olej a zakápneme citrónovou šťávou.
Podáváme s toasty.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 6,779x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.38 (počet: 8) 8.38 8 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Tatarský biftek z lososa


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist